Synusia de Terrassa presenta un manual del bon passejant

El llibre és una crítica a aquesta tendència correcamins

per La Torre, 4 de febrer de 2016 a les 07:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim divenbres 5 de febrer, a les dos quarts de vuit de la tarda, a Llibreria Synusia, es presentarà el llibre "Manual del bon passejant", amb la participació del seu autor Raimon Juventeny i els seus editors Pol·len Edicions.
 
El llibre és una crítica a aquesta tendència correcamins. És un cant breu i enginyós a la joia d’una bona passejada plasmat d’una manera gràfica, senzilla, i brillant. En tant sols vint punts, exposats de forma breu i clara orienta a qui el llegeixi sobre les passes a seguir per a gaudir d’una activitat sana: passejar per plaer. Sense presses, quan plagui, aturant-se…el bon passejant “sempre dorm bé”. 
 
Després de la presentació, acompanyada de les imatges que fan de suport al text, la proposta és poder obrir un diàleg amb l'autor Raimon Juventeny (Barcelona, 1977), graduat en Art i Disseny per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha completat la seva formació a l’Escola d’Art Kunsthogskolen i Bergen, a Noruega. Des de 2002 ha treballat com a il·lustrador per diverses editorials i equips de disseny. 

 

Participació