La Torre sorteja entrades per veure el Premi Ciutat de Terrassa de teatre

per La Torre, 29 de febrer de 2016 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any més, torna el Premi Ciutat de Terrassa de teatre a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere de Terrassa. La Torre sorteja sis entrades dobles cada setmana per poder veure les grans obres de teatre amateur.

Aquest diumenge, tindrà lloc l'obra Agnès de Déu de John Pielmeier, a càrrec de la companyia Enric Borràs, de Sant Feliu de Llobregat. 


Sinopsi:
Un nadó apareix mort en un convent. Un tribunal hi envia una prestigiosa psiquiatra perquè investigui quin és l’origen d’aquell nadó i la seva mort. La investigació la porta fins a Agnès, una novícia que, pel que sembla, va quedar embarassada i va matar el nen quan va néixer a causa del xoc emocional que la va tornar boja des de llavors. Però la psiquiatra no entén quin és l’origen de l’embaràs, qui la va deixar embarassada? La mare superiora tractarà d’impedir que la psiquiatra esbrini quina és la realitat que envolta Agnès i el seu misteriós embaràs, però hi ha alguna cosa oculta amb què la psiquiatra no comptava, una cosa que no arriba a comprendre, un secret amagat més enllà de la lògica…

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 15 hores.
- Tot seguit, La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu latorre@latorredelpalau.cat.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació