Color egarenc en el 19è Trofeu Pista! Pista! i el 23è Cargol de Neu

Foto dels participants egarencs a les competicions
Foto dels participants egarencs a les competicions | Foto: CET
La Torre
29 de gener del 2016

Foto dels participants egarencs a les competicions Foto: CET


El passat cap de setmana van tenir lloc el 19è Trofeu Pista! Pista! a la Molina i el 23è Cargol de Neu del circuit català d’Alevins a Masella. Dues competicions en les quals, els joves esportistes del Centre Excursionista de Terrassa van aconseguir imposar-se en les dues categories: U10 i U12.

La 19a edició del Pista! a Pista! celebrada a La Molina el passat dissabte 23, organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE), forma part del circuit Audi quattro Cup de la RFEDI i també és puntuable per a la Lliga Catalana d'esquí alpí U12 - U10 de la FCEH. Dels 270 nens i nenes participants amb edats compreses entre vuit i onze anys, l’esportista del CET, Ona Vidal (31.41), va ser la guanyadora de la categoria U10, junt amb Neo Cercós (30.94). En U12, Aleix Aubert del CET (30.53), va ser un dels més ràpids, junt amb Xenia Tabernero de LMCE (29.89).

Diumenge a La Masella, Ona Vidal (40.15) repetia podi de nou en la categoria U10 juntament amb la seva companya del CET, Carla Ferrer que aconseguia la tercera posició, en l’edició d'una de les competicions alpines amb més tradició del Circuit Alevins (U10 i U12) d'esquí alpí de la FCEH: el 23è Cargol de Neu, on han participat esquiadors d'alpí de vuit a onze anys provinents dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya. Pel que fa a U12, el podi el van compartir Georgina Tarrago (35.23) i Aleix Aubert (36.77), tots dos esportistes membres del CET. La cursa, organitzada any rere any pel club CANMC Cerdanya, no formava part aquesta temporada del Circuit Audi Quattro Cup de la disciplina.