Quatre podis egarencs al Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu

Carles Calicó, Lluís Cruz, Pablo Ruíz i Oscar Lapeña van imposar-se en les seves categories

29 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:43h
Carles Calicó, Lluís Cruz, Pablo Ruíz i Oscar Lapeña del CET es van proclamar nous Campions de Catalunya de Múixing neu a Port Ainé. Els esportistes del Centre Excursionista de Terrassa es van imposar en les categories Sp4, Sp4N, Sp2N i sP6 en el Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu a Port Ainé en la seva segona edició.

Carles Calicó en Sp4, Lluís Cruz en Sp4N, Pablo Ruíz en Sp2N, Oscar Lapeña en Sp6, van regnar en les diferents categories del Campionat, puntuable per a la 22a Lliga Catalana de Múixing i alhora segona prova Gos Àrtic en les diferents modalitats.

La prova va tenir lloc aquest passat cap de setmana i era oberta a nivell estatal. Va arrencar dissabte amb la sortida nocturna de la primera de les proves mentre que l'endemà diumenge es va celebrar la prova diürna, que va coronar finalment als Campions i Campiones de Catalunya en la disciplina de Múixing sobre neu de la temporada 2015-16.

La Lliga Catalana de Múixing i Canicross de la FCEH reprèn l'activitat els dies 13 i 14 de febrer a Vallgorguina (Barcelona) amb una cursa sobre terra puntuable també per a la Copa d'Espanya de Múixing.