La biblioteca Districte 6 de Terrassa prepara un concurs d'Instagram

Es podrà participar al concurs de l'1 a l 13 de febrer sota el hashtag #Happybd6

La Torre
31 de gener del 2016
Actualitzat a les 9:35h
Amb motiu del seu desè aniversari, la Biblioteca del Districte 6 organitza un concurs de fotografia a la xarxa social Instagram per compartir experiències amb els seus usuaris i lectors.

Per a participar al concurs, cal seguir el compte d’Instagram @bctxarxa i publicar fotografies amb el hashtag #Happybd6. Es valorarà l’originalitat de totes aquelles fotografies relacionades amb la BD6. Les fotografies es podran publicar entre l’1 i el 13 de febrer. Un jurat format per tres persones relacionades amb el món de la fotografia triarà l’autor o autora guanyadora i el dissabte 20 de febrer es donarà a conèixer el seu nom en el decurs d’un acte que tindrà lloc a les 12h. El premi serà un lot de llibres i productes audiovisuals. 

La Biblioteca del Districte 6 va obrir les seves portes el 18 de febrer de 2006. Va ser la tercera que es construïa en el marc del Pla Municipal de Biblioteques. L’equipament, de 1.223 m2, va començar a prestar servei amb un fons inicial de 17.000 elements, entre llibres, publicacions periòdiques i audiovisuals. La seva construcció va representar una inversió de 1.158.294,68€. 
 

Consultar les bases del concurs