Terrassa acull la 23a edició de la fira Expocerimònia

La Torre
29 de gener del 2016
El recinte firal acollirà desfilades i expositors
El recinte firal acollirà desfilades i expositors | Foto: Cristóbal Castro
Aquest cap de setmana, torna Expocerimònia, la Fira de Nuvis i Celebracions del Vallès. Aquesta serà la 23a edició del certamen tindrà lloc al Recinte Firal de Terrassa, i s'omplirà de parelles que planegen el seu casament, pares que preparen el bateig del seu fill, famílies que planifiquen una comunió o amics que busquen idees per a un aniversari.

Els visitants gaudiran d’ofertes exclusives en els més de 40 expositors que hi trobaran al Recinte Firal de Terrassa on també podran conèixer de primera mà els seus serveis. Novament, hi haurà presència d’expositors locals i de fora de Terrassa, que hi participen veient l’àmplia visibilitat que poden aconseguir. Des de restaurants on celebrar un banquet fins a detalls de casament i vestits passant per fotògrafs i agències de viatges, empreses i professionals de diferents sectors es donaran cita a Expocerimònia.

En aquesta edició es torna a oferir la possibilitat d’accedir a la fira amb entrada gratuïta. Aquesta invitació està disponible a la pàgina web d’Expocerimònia i a les xarxes socials del certamen (Facebook i Twitter). Sinó, el preu d’accés general és de 3 euros per persona.

Desfilada de núvies, nuvis i comunions, novetat

Els vestits de núvia, nuvi i comunió prenen protagonisme en aquesta 23a edició d’Expocerimònia amb les desfilades que se celebraran al Recinte Firal. La desfilada de vestits de núvia i nuvi està organitzada per Natalia’s Events Barcelona, empresa terrassenca especialitzada en l’organització d’esdeveniments i decoració floral. A la desfilada, nuvis i núvies agafaran idees per brillar amb llum pròpia el dia del seu casament: els vestits per a ell i ella de la mà de Caterina Nuvis, la joieria i complements de Molina Gonzalo, el maquillatge i perruqueria de Salma Makeup, i els rams de núvia i decoració de Natalia’s Events Barcelona. Una posada en escena que lluirà amb els models de N-Forma i la seva animació per fer de la desfilada un espectacle únic que els visitants no poden perdre’s.

Per la seva part, El Taller de l’Ana s’encarregarà de la desfilada dels vestits de comunió, d’arres i d’acompanyants per a tot tipus de celebracions. Els visitants podran veure de primera mà els vestits fets a mida i personalitzats de l’Ana Borrell, dissenyadora que compta amb el seu propi taller a Terrassa.

Fitxa tècnica d’Expocerimònia 2016
Dies: 30 i 31 de gener de 2016
Horari: dissabte i diumenge d’11 h a 14.30 h i de 17 h a 21 h.
Preu entrada: 3 € (obert al públic).
Lloc: Recinte Firal de Terrassa – Passeig 22 de Juliol, 265