Laia Arnau presenta l'exposició «Quadern de viatges» a Terrassa

"Un tè verd a Cambridge", d'Arnau
"Un tè verd a Cambridge", d'Arnau | Laia Arnau
La Torre
29 de gener del 2016

Un tè verd a Cambridge Foto: Laia Arnau


Aquest proper dissabte, dia 30 de gener, l'Espai G d'Art inaugura a dos quarts de vuit de la tarda l'exposició Quadern de viatges amb pintures de Laia Arnau (Mataró, 1966). A més de gaudir de la seva obra es podrà conversar amb l'artista.

Quadern de viatges és la primera exposició individual de Laia Arnau que es pot veure a l'Espai G d'Art a manera d’un recull de vivències dels seus viatges. Arnau presenta una obra exquisida, per la quantitat de temàtica desenvolupada: surrealista, tendre, dolça, d’imaginació desbordant. Algunes obres tenen visos de realisme, tant pel desenvolupament tècnic com pel concepte de l’obra. Treballa amb moltes mides, fet que permet una gran diversitat en els conceptes i en l’exposició individual de l’obra.

El tractament del color amb tons difuminats dona a l’obra una aurèola de “tenebrositat” que convida a la fantasia. Domina perfectament la imatge – treballa en el camp de la il·lustració – fet que li permet utilitzar un llenguatge cromàtic ple de matisos per tal de captar l’atenció de l’espectador. L’obra d’Arnau és meticulosa, molt treballada, expressiva, gens virulenta, més aviat serena, tot i que desperta en l’espectador la curiositat d’anar a la recerca del nostra interior.