Les JERC Terrassa commemorem el 77è aniversari de l'entrada de les tropes franquistes

Per recordar la memòria de totes aquelles persones, han fet una ofrena floral al monument als combatents republicans del cementiri

La Torre
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 8:27h
Les JERC Terrassa commemorem el 77è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes Ahir, 26 de gener de 2016, va fer 77 anys que les tropes comandades pel general Franco van entrar a la nostra ciutat.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa volem recordar tots aquells i aquelles que van sofrir la repressió del franquisme i que, malgrat totes les dificultats, van conservar la dignitat per defensar els valors de la República: la llibertat, la igualtat i la fraternitat.

Per recordar la memòria de totes aquelles persones, hem fet una ofrena floral al monument als combatents republicans del cementiri de Terrassa. Volem, a més de recordar la lluita de tota aquella gent, denunciar la impunitat amb què el franquisme ha estès els seus tentacles fins a l’època actual, tot impedint la consecució d’una democràcia plena, justa i de qualitat per a tothom.

És un autèntic escàndol que els crims del franquisme no s’hagin jutjat, que moltes de les víctimes no hagin rebut el reconeixement que mereixen, i que no s’hagi reparat, mitjançant molta més memòria històrica, el patiment d’aquelles víctimes. Enguany ens trobem a les portes de la constitució de la República Catalana, i tenim l’honor i el deure d’alliberar el nostre país, omplint-lo de valors republicans que abans, ara i sempre ens continuaran marcant el camí a seguir.

Enterrem el franquisme, Construïm la República!