Moció de reprovació a l'alcaldessa de Badalona pel seu suport a Sirvent

El PP porta al debat plenari l'assistència de Sabater en un acte de solidaritat amb la regidora de la CUP querellada per agents policials | El tinent d'alcalde de Barcelona Jaume Asens ha qualificat de "preocupant" la denúncia

La Torre
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:25h
El ple ordinari de Badalona debatrà aquest dimarts a la tarda, a partir de les 20 hores, una moció reprovatòria contra la seva alcaldessa, Dolors Sabater. La moció ve impulsada pel PP de Badalona.

El motiu de l'intent de reprovació és el fet que l'alcaldessa es desplacés a Terrassa el passat 21 de gener, on va participar de l'acte de la CUP en suport a la regidora denunciada per un grupuscle d'agents municipals. Concretament, la moció critica que Sabater hagués fet cas omís a les dues peticions del PP i del sindicat de policia de la Guàrdia Urbana de Badalona per a que no vingués a Terrassa.

Des de la CUP de Terrassa envien tot el seu suport a Dolors Sabater, que "aquesta tarda haurà de passar pel tràngol d'una votació reprovatòria sense cap trellat".

La relació entre Badalona i Terrassa és estreta en les darrers setmanes, després que la Dolors Sabater es va reunir amb l'alcalde Jordi Ballart, i que una delegació de la CUP Terrassa i SAT participessin aquest passat cap de setmana a les jornades sobre Seguretat Ciutadana que van tenir lloc al centre La Salut de Badalona.

D'altra banda, l'equip de Govern de l'Ajuntament de Barcelona ha qualificat la querella contra Sirvent, en boca de Jaume Asens, tinent d'alcalde de de l'Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i transparència, de "preocupant", tot afegint que les males praxis policials "es fan impunes i s'alimenten de la por a denunciar-les".