Nedadors del CN Terrassa, concentrats a Sierra Nevada

Albert Puig, Esnaider Rey, Víctor Goicoechea, Carla Campo, Carmen Herrero i Irene García de Dios afinen l’estat de forma

La Torre
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:15h
Sis nedadors del Club Natació Terrassa afrontaran des d’avui i fins al dissabte 6 de febrer una concentració en alçada a Sierra Nevada per tal d’encarar amb les màximes garanties la recta final de la preparació de cara a la gran cita de la temporada, el Campionat d’Espanya Open de Primavera, que se celebrarà a Sabadell del 19 al 22 de març. Aquesta competició atorgarà l’accés als campionats internacionals d’enguany, amb els Jocs Olímpics de Rio com a objectiu més cobejat.

El tècnic Miguel Vázquez s’ha endut a Granada tres nedadors i tres nedadores, Albert Puig, Esnaider Rey i Víctor Goicoechea, i Carla Campo, Carmen Herrero i Irene García de Dios, tots ells amb aspiracions a l’Open de Primavera. L’entrenador madrileny explica que Juan Francisco Segura i Carlos Arturo Mahecha, dos nedadors que també buscaran mínimes a Sabadell, no s’han desplaçat ja que l’alçada no ha contribuït a millorar el seu rendiment en altres ocasions.