Poch continua de president de Minyons i Comas s'acomiada

La primera sessió de la assemblea va servir per aprovar la gestió realitzada per part dels equips de junta i tècnica i per escollir la junta que dirigirà la Colla el 2016

La Torre
25 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:23h

Cesc Poch i Guillem Comas Foto: Joan Manel Oller


Els Minyons de Terrassa van celebrar a la casa Jacint Bosch de la ciutat vallesana la seva assemblea anual ordinària. Més de 140 persones omplien la sala d'actes de la colla.

Després de l'aprovació de les memòries de la junta directiva i tècnica sortint, encapçalades per Cesc Poch i Guillem Comas, respectivament, es va procedir a la presentació i votació de la candidatura per la junta directiva. L'única proposta presentada fou la encapçalada per en Cesc Poch, que resultà escollida per 84 vots favorables, 9 en contra i 11 abstencions. Presidirà per tercer any consecutiu l'entitat amb un equip renovat i rejovenit.

En el torn de l'elecció de la candidatura a la junta tècnica no es va presentar cap candidatura, per la qual cosa s'ha convocat una segona sessió de la assemblea per al proper divendres 5 de febrer a les vuit del vespre.