El Terrassa FC empata amb el Manlleu

Partit gris del conjunt entrenat per José Luís Duque que no en té prou amb les genialitats d'Oscar i Maldonado per endur-se la victòria davant d'un Manlleu molt conservador

Lluïsa Tarrida
24 de gener del 2016
Actualitzat el 25 de gener a les 7:51h
Amb poca llum. Així ha viscut el públic de l'Estadi Olímpic de Terrassa el partit que ha enfrontat aquest diumenge el Terrassa FC amb el Manlleu. I no només perquè la il·luminació al terreny de joc és realment escassa sinó també perquè l'equip egarenc no ha sabut tenir el punt d'encert que hauria calgut. El conjunt entrenat per José Luís Duque ha tret sols un empat a 1 de la visita del Manlleu, un equip situat a la part alta de la classificació i que s'hauria d'haver guanyat si es vol aspirar a entrar a la zona de play-off.

I això que les coses s'havien posat de cara de bell inici. El minut 4, Oscar ha aturat amb el pit una pilota centrada des de la banda per ràpidament amb un toc esplèndid d'esperó habilitar a Merchan que, ja dins l'àrea petita i superant l'esquena dels centrals, ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Ha estat un quart d'hora d'un Terrassa de joc més directe, sense tantes contemplacions a l'hora d'enviar la pilota cap amunt, més intens i més sòlid en defensa gràcies al retorn al mig de Güell.

Però al minut 19 tot s'ha torçat. Manel Sala ha culminat amb una immensa volea una centrada bombejada des de la zona de tres quarts per Coll. Sense deixar-la votar ha engaltat la pilota tal com venia i ha perforat la porteria defensada per Carlos Morales. Ha estat un autèntic golàs si bé es podria retreure a Chele la lleugeresa amb què ha cobert el capità osonenc. Al Terrassa FC però no s'ha arronsat, i deu minuts més tard, Maldonado -un dels destacats d'aquesta jornada juntament amb Oscar- ha disposat d'una bona ocasió quan després de fer un bon retall amb la dreta dins de l'àrea visitant s'ha plantat a escassos metres de la línia de gol. La pilota però s'ha enlairat i Isaac s'ha vist forçat a xutar amb l'esquerre, no li ha sortit prou bé i l'esfèrica ha sortit amunt.

La primera ocasió de la segona part ha estat pel Terrassa FC gràcies a una centrada-xut de Javi que ha estat desviada pel porter a córner, després de fregar el travesser. Els vermells no han estat inspirats avui, i no per falta d'actitud sinó perquè se'ls notava espessos en la precisió de passades, potser fruit de massa ansietat per fer les coses bé i agradar l'afició, i amb el punt de mira un pèl desviat de cara a porteria. En aquests 45 minuts cal destacar com a ocasions més o menys vàlides el xut des de la frontal de Merchan que ha sortit prop de la porteria defensada per Aroca o una interessant rematada d'Oscar a centrada de Chele que per ben poc no ha trobat els tres pals.

El Manlleu s'ha mostrat extremadament conservador al llarg dels 90 minuts, amb poca fam de victòria i en moltes ocasions ha salvat jugades de perill o situacions de descontrol gràcies al seu físic portentós. A la segona part només una jugada clara d'Uroz arribant a dins de l'àrea i culminant fora un u a u contra Morales ha posat l'ai al cor als terrassistes. Però el Terrassa no ho ha sabut aprofitar i ha deixat escapar dos punts que els hauria donat aire i autoestima per encara una segona volta marcada pels nombrosos canvis a la plantilla i a l'staff tècnic.         

TERRASSA FC
Carlos Morales, Chele, Jou, Javi González, Borges, Adri Gimeno, Victor Merchan, Isaac Maldonado, Óscar, Carles Güell, Xavi Boniquet (83' De la Torre)

MANLLEU
Aroca, Ot Bofill, Coll (45' Coll), Canal (47' Arnal), Manel Sala (78' Muntada), Peña, Marimón, Seuma, Oscar Uroz, Brice, Josua

Targetes: Javi González ('9), Brice (79'), Josua (89'), Jou (90')