Mossos continuen la recerca de l'autor material dels assassinats a Roc Blanc

Una de les víctimes ha estat acusada de ser el sicari del capo d'una organització de la màfia georgiana

La Torre
24 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:51h
Després que es donés a conèixer que una de les dues víctimes mortals que es van produir durant el tiroteig que hi va haver el passat 4 de gener en un pis de Roc Blanc de Terrassa estava acusat de pertànyer a la màfia georgiana, el cas segueix obert per part dels Mossos d'Esquadra.

La víctima, Gela G, havia de ser jutjat a l'Audiència Nacional per estar implicat en l'operació Java i s'enfrontava a una pena d'11 anys i mig de presó i una multa de dos milions d'euros per la seva implicació en associació il·lícita, blanqueig, intent d'assassinat, falsedat documental i tinença il·lícita d'armes.

Segons informa El País, els Mossos continuen buscant el pistoler que va matar els dos georgians -el sicari de Kakhaber Sushanashvili, capo de l'organització i un individu sense antecedents- al pis de Terrassa. El més probable, segons fonts policials a les quals ha tingut accés el diari madrileny, és que es tracti d'una lluita de poder entre clans. I és que els tres individus que Mossos van trobar al pis on s'havia comès el tiroteig no tenien restes de pólvores que els inculpés del doble assassinat.

Els investigadors tampoc no descarten que hi hagués una segona persona implicada en el tiroteig, que esperés fora del pis. El cas continua sota secret de sumari.