L'agència de comunicació Factory 129 inaugura un nou local

Fundada per tres joves terrassencs, compleix un any i consolida el seu creixement

La Torre
23 de gener del 2016
Dijous es va inaugurar el nou local de Factory 129, una jove agència de comunicació egarenca que amb un any de vida ha vist créixer el seu negoci exponencialment. En la inauguració, d’entre un total d’aproximadament un centenar de persones, es va comptar amb la presència de Miquel Sàmper, segon tinent d’alcalde de la ciutat com responsable de les àrees de desenvolupament econòmic, indústria i ocupació així com altres regidors i representants de l’Ajuntament.

Els seus fundadors Julio Díaz, Gerard Fernández i Ramon Marquès, provinents de diferents àmbits del món de la comunicació i les noves tecnologies, explicaven als assistents la sorprenent evolució de l’empresa, que va passar de ser ells sols en un local de 60 metres quadrats, a ampliar la plantilla fins als 7 treballadors en aquest nou local, de 350 metres quadrats dividits entre els estudis de fotografia i vídeo, sales polivalents i zones de treball. 

En aquest curt temps de vida, han aconseguit desenvolupar diferents tasques en el món de la comunicació, com la participació en diverses campanyes electorals, destacant la campanya amb Junts pel Sí, la fotografia per a importants marques en el sector de la moda i per diverses agències de models reconegudes a nivell estatal.

Aquesta jove empresa també té la seva vessant social, amb projectes solidaris com la realització de les webs del Torneig de Hockey Solidari, organitzat entre els 4 principals clubs de la ciutat, o la web de l’ONG Grants4Ethiopia.