​El CN Terrassa cau a la final del Campionat de Frontennis de Clubs

La Torre
21 de gener del 2016
L'equip de Primera Categoria va perdre contra el Sant Fost per 2 a 1
L'equip de Primera Categoria va perdre contra el Sant Fost per 2 a 1 | Foto: CNT

L'equip de Primera Categoria va perdre contra el Sant Fost per 2 a 1 Foto: CNT


Els equips del Club Natació Terrassa no van estar de sort en les finals del Campionat de Catalunya de Frontennis de Clubs en modalitat preolímpica que van celebrar-se el cap de setmana passat als frontons de Bac de Roda de Barcelona. 

L’equip de Primera Categoria va perdre contra el Sant Fost per 2 a 1. Vicenç Sallarès i Àlex Navarro van perdre el primer partit contra Parra i Zapater per 2 sets a 0. Tot seguit, Xavi Dalmases i Ferran Cantariño van caure contra els germans Gargallo, resultat que proporcionava el tercer títol consecutiu al club del Vallès Oriental. En el tercer matx, ja intranscendent, Pol Dalmases i Dani López van imposar-se a Carricondo i Solana per 2 sets a 0. En Segona Categoria, l’equip terrassenc va ser derrotat per l’Abrera per 2 a 1. 

Sergio Garrido i Raúl Merino van vèncer el primer enfrontament, mentre que Sergio Jiménez, Dani Freijo, Rafa Cumplido i Xavi Amatller van perdre el segon i el tercer partit. Com a segon classificat de Segona Categoria, el CN Terrassa va disputar una eliminatòria d’ascens a Primera contra el Reus, que va concloure amb victòria per al conjunt del Baix Camp per 2 a 1. Cumplido i Freijo van guanyar el seu partit, però les altres dues parelles van caure en els enfrontaments respectius.