L'Escola Ginesta homenatja Rosa Roca, que va morir sobtadament

El record pòstum serà en reconeixement de la seva professionalitat i de la seva vàlua com a persona

per La Torre, 20 de gener de 2016 a les 12:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola Ginesta homenatjarà aquest dimecres 20 a partir de 2/4 de 6 de la tarda i a l’Edifici d’Educació Primària, a Rosa Roca, la mestra tutora de l’escola que va morir sobtadament el passat dissabte 9 de gener com a conseqüència d’una greu malaltia, informa Matadepera.cat.

L’homenatge pòstum serà en reconeixement de la seva professionalitat, però també de la seva vàlua com a persona que va demostrar una gran fermesa i compromís, d’una forma permanent, al llarg dels 30 anys que va formar part de la família de l’Escola Ginesta.


En aquest homenatge, es plantarà una alzina a l’entrada de l’escola per mantenir viu el seu record. Tothom qui ho vulgui, podrà participar també en el seu finançament. 

D’altra banda, des de l’escola es vol agrair totes les mostres condol i de suport que s’han rebut durant aquests dies i que han ajudat a superar una situació difícil per tots els lligams afectius amb la companya del centre.

 

 

També hauries de llegir
Fa 315 setmanes

Matadepera de dol per la mort de Rosa Roca

Participació