Terrassa Acústica, una plataforma per a artistes i grups egarencs

Gipsy Nur Project gravant el programa
Gipsy Nur Project gravant el programa | Foto: TerrassaAcústica
La Torre
19 de gener del 2016

Aquest dimecres, dia 20, a dos quarts de deu del vespre s'estrena el programa Terrassa Acústica a Canal Terrassa, dirigit per Marc Riera. Es tracta d'un programa multicanal (ràdio, televisió i web amb vídeos a la carta) en què es pretén fer visible el talent artístic musical que hi ha a la ciutat de Terrassa alhora que s'ofereixen continguts musicals de qualitat amb actuacions autèntiques i en directe.

Riera afirma que el programa neix amb la clara intenció d'esdevenir una plataforma des d'on els artistes emergents de la ciutat puguin promocionar-se per tal de poder tenir més oportunitats dins del món musical, i això passa perquè la web del Terrassa Acústica esdevingui una comunitat entre els professionals i els usuaris de la música en el panorama català, i la productora ofereixi un servei públic per dotar de material audiovisual als grups que els costa més per temes econòmics.

El projecte Terrassa Acústica plantejarà a cada programa 5 temes musicals i una entrevista amb grups de la ciutat o del Vallès.