Detingut mentre intentava robar una furgoneta al carrer 25 de setembre

L'individu va ser enxampat amb les mans a la ràdio i tot d'objectes al costat preparats per endur-se'ls

La Torre
19 de gener del 2016
Va ser un veí del carrer 25 de Setembre de Terrassa qui va alertar la Policia Municipal aquest diumenge a la tarda. Havia vist un individu a l'interior d'una furgoneta amb actitud sospitosa i donant cops. Tot apuntava que estava intentant robar-la. 

Els agents van desplaçar-se fins al lloc indicat i van trobar-se l'home a dins del vehicle que estava manipulant la ràdio. Sembla que havia accedit per la porta del conductor sense ocasionar danys, segurament gràcies a un descuit del propietari. L'individu tenia a les mans diverses ferides produïdes per la manipulació de la ràdio i d'altres objectes del turisme. Així, en l'escorcoll, li van trobar el radio-cassette, unes ulleres de sol i altres objectes possiblement furtats. També es va localitzar una caixa amb objectes i material, un maletí amb una bàscula electrònica i un maletí amb un equip de soldadura, tot preparat al seient del conductor per emportar-se'ls. 

Per tot plegat, la Policia el va detenir per un delicte de furt i danys a l'interior del vehicle. Mentre es posaven en contacte amb el propietari de la furgoneta perquè realitzés la corresponent denúncia, els agents van traslladar l'individu retingut a dependències policials. En l'escorcoll previ a l'ingrés a la garjola els agents van trobar-li una navalla.

El propietari de la furgoneta va declarar que tots els objectes localitzats eren seus i va realitzar la denúncia.