Tot a punt per una Mitja Terrassa que estrena himne

L'Associació Esportiva Mitja Marató presenta la competició que tindrà lloc aquest diumenge i lliura els guardons del circuit de Curses Activa't i del trofeu Noel Otero

La Torre
19 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:44h
El grup MC Cor, amb els solistes Jordi Martínez i Laia Camps
El grup MC Cor, amb els solistes Jordi Martínez i Laia Camps | Foto: AEMMT

El grup MC Cor, amb els solistes Jordi Martínez i Laia Camps Foto: AEMMT


Prop de 300 persones van assistir a la presentació oficial de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), celebrat a la seu central de BBVA a Terrassa, un dels principals patrocinadors de la Mitja, on es va donar a conèixer als patrocinadors, autoritats i col·laboradors els trets principals i les novetats per aquesta dissetena edició de la Mitja Terrassa i la onzena cursa popular Santi Centelles que es disputaran el pròxim 24 de gener de 2016.

Conduït per la periodista Mariona Tomàs, l’acte es va iniciar amb l’entrega del Trofeu Noel Otero, que es lliura a persones o entitats en reconeixement a la seva tasca amb la Mitja Marató. Aquest trofeu es va instaurar fa catorze anys amb motiu de la desaparició per malaltia del jove Noel Otero, molt vinculat als inicis de la Mitja Marató de Terrassa. En aquesta ocasió els guardonats van ser Mingo Carbonell i Quico Querol que treballen de forma activat en la Mitja, el primer amb el circuit de la Mitja i Querol amb el tema de seguretat de la cursa.

Posteriorment es va donar pas a la visió del vídeo enregistrat amb motiu de la dissetena Mitja Marató, on l'atleta Carles Castillejos va ser el protagonista mostrant el circuit de la cursa i destacant les seves principals característiques. 

Amb la celebració de la Mitja Marató de terrassa i la cursa popular de 5 km, la Santi Centelles, es dóna inici al circuit de Curses Activa’t organitzat conjuntament per MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. 

Premiats

Durant aquesta presentació també es va fer entrega dels trofeus als guanyadors de les diferents categories amb les que compte aquest Circuit. En categoria infantil femenina i masculina, Claudia Alarcón i  Ernest Serret van recollir els seus guardons que els acredita com guanyadors de l’edició 2015 de l’Activa’t. En categoria absoluta les guanyadores i guanyadors han estat: primera Tània Guerra, segona Alicia López i tercera Lola Espinosa, en categoria femenina i  primer Marc Otero, segon Marc Graells i tercer Diego Muñoz en masculina.

David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, va fer entrega d’una placa a Anna Folch, directora de Comunicació i Relacions Públiques del Grup MùtuaTerrassa, en agraïment per la seva important col·laboració. En aquest acte també es va reconèixer la important aportació que significa per la Mitja Marató per part dels patrocinadors principals d’aquesta: Toyota Orient Cars, Cirsa i BBVA. Cristian Terribas, en nom dels patrocinadors, va destacar la importància de la Mitja Marató per Terrassa que manté tres eixos fonamentals: esport-ciutat-solidaritat. 

El punt final d’aquesta presentació el va posar MC Cor dirigits per Joan Martínez Colàs   interpretant tres peces, la primera amb Laia Camps com a solista, la segona va anar a càrrec de Joan Martínez  i la tercera un duet format per Laia Camps i Joan Martínez. La sorpresa de la vetllada va ser la presentació de l’himne de la Mitja Marató composat pel propi Joan Martínez We run around the world qui va explicar la seva inspiració per crear-lo, !és la historia d’un noi i una noia que queden per córrer i d’aquesta acció esportiva floreixen uns sentiments".