C's defensa la Policia de Terrassa davant dels atacs de la CUP, ERC i TeC

La formació afirma que els cupaires només busquen "humiliar a tot un col·lectiu" i critica Ballart que "no defensar l'òrgan que representa la seguretat de tots els ciutadans"

La Torre
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:30h
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a Terrassa, Javier González, ha instat a l'Ajuntament a defensar el cos de la policia local després de la proposta de dissolució del Grup d'Intervenció de la CUP. "La tímida defensa dels funcionaris públics que va dur a terme la regidora del PSC evidència la deriva del partit a l'Ajuntament", ha assegurat González. I ha titllat d "inaudit" que "no es defensi l'òrgan que representa la seguretat de tots els ciutadans".

Després de la denúncia presentada per 15 policies contra la regidora de la CUP, Maria Sirvent, per unes declaracions en el ple municipal de juliol, González ha assegurat que "tant els policies demandants com el Sindicat de Funcionaris i policies compten amb la nostra absoluta col·laboració". Així mateix, el portaveu municipal ha mostrat el seu rebuig al debat Trenquem con los models policials repressius organitzat aquest divendres per CUP Terrassa. I ha lamentat que "l'Ajuntament sigui condescendent amb la pràctica de polítiques que tenen a veure amb la ruptura del nostre sistema democràtic i no amb la defensa de la legalitat".

González, a més ha manifestat el seu estupor per l'atac d'alguns partits polítics a la Policia Municipal després de la denúncia dels policies, "fa vergonya aliena observar com l'oposició sobiranista formada per Terrassa en Comú, ERC i CUP al·leguen l'obvietat de la defensa de la llibertat d'expressió ".

González ha detallat el posicionament que el seu partit va fer amb vehemència el dia del Ple, ressaltant que "la possible dissolució d'un grup de treball de la policia era el de menys per la CUP, ja que es tractava d'humiliar a tot un col·lectiu". És per això que des de C 's "vam explicar que la policia garanteix l'ordre i la convivència democràtica, i que la proposta no podia convertir-se en un ajust de comptes sobre la tasca de tot el cos de la policia municipal aprofitant el suport de Tec i ERC" .