El Gran Wyoming presenta a Terrassa «No estem sols»

El Cinema Catalunya projectarà el retrat a peu de carrer dels moviments socials dels darrers anys i oferirà un debat obert amb el conegut actor i presentador de televisió

La Torre
14 de gener del 2016
Actualitzat el 15 de gener a les 12:23h
El Cinema Catalunya acollirà aquest divendres a les 19.30h la presentació i posterior projecció del documental No estem sols, un retrat a peu de carrer de la força i la imaginació dels moviments socials nascuts en diferents ciutats de l’Estat en els últims anys. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, donarà la benvinguda a l’acte i presentarà al director del documental, Pere Joan Ventura, i al presentador de televisió, actor, escriptor i músic José Miguel Monzón, conegut com El Gran Wyoming, productor de l’obra, juntament amb Pere Portabella. En finalitzar la projecció, s’obrirà un col·loqui amb el públic assistent.

L’entrada serà gratuïta. És un acte obert a tota la ciutadania i es podrà accedir a la sala fins al límit de l’aforament, que és de 396 localitats. A la sortida, la productora de la pel·lícula recollirà, a través de la taquilla inversa, les aportacions voluntàries, amb vals de 2 i 5 euros, que els espectadors considerin oportunes.

El documental retrata els moviments socials que en els últims anys s’han format per vehicular les protestes contra les retallades, les privatitzacions, els desnonaments i la corrupció política. El film, que és una producció de Films 59 i Asuntos y Cuestiones Varias S.L., va ser estrenat a la Secció Oficial del Festival de Cine de San Sebastià, i ja s’ha vist a ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla o València.