Els Mossos detenen dues persones que transportaven tres kg de droga

Els detinguts, veïns del Vallès Occidental, van llençar- la en advertir un control policial

La Torre
14 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:53h

Mossos d’Esquadra d’El Vendrell (Baix Penedès) van detenir el dia 10 de gener, dos homes de 25 i 42 anys,  ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Rubí (Vallès Occidental) i El Vendrell, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir la nit del dia 10 de gener en el transcurs d’un control policial que s’havia muntat a la carretera N-340, dins del terme municipal del Vendrell. Els agents van observar un vehicle que, en detectar la presència policial,  va realitzar una maniobra esquiva, sortint de la via per un camí de terra, per tal d’evitar el control policial.

En observar-ho, la dotació policial va aturar el vehicle i va identificar als seus dos ocupants, un dels quals tenia un requeriment pendent de prohibició d’entrada al territori nacional. P

Paral·lelament, una altra dotació va recórrer el camí per on s’havia aturat el vehicle i van localitzar una bossa que contenia diverses plaques d’haixix, amb un pes aproximat de 3 quilos. Tot apunta que la droga l’havia llençat els ocupants del turisme durant la seva fugida. Per tot això, es va detenir les dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts van passar el 12 de gener a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’El Vendrell, el qual va decretar per als detinguts la seva llibertat amb càrrecs.