«Gracias, Leo, maqui», escriu Xavi en una emotiva carta al nou Pilota d'Or

Xavi amb Messi, conversant abans de llançar una falta
Xavi amb Messi, conversant abans de llançar una falta | Cristóbal Castro
La Torre
13 de gener del 2016

Xavi amb Messi, conversant abans de llançar una falta Foto: Cristóbal Castro


Xavi Hernández ha escrit al diari El País una carta al seu excompany de vestidor Leo Messi titulada Gracias, Leo, maqui amb motiu de la 5a Pilota d'Or. En aquesta missiva l'excapità del FC Barcelona revela, per exemple, la primera vegada que va sentir a parlar de l'argentí o sobre com viu els errors en els llançaments de penal. A més, Xavi també ha volgut destacar la importància de Messi per entendre els actuals èxits del Barça i afirma que "La sort l'hem tingut els culers, perquè va venir a Barcelona. Sense ell, el Barça no seria el mateix, és la pedra angular dels èxits del club en els darrers deu anys".

Algunes frases destacades:

"Puedes tener un año bueno, o dos, pero llevar el tiempo que lleva demuestra un carácter ganador propio de alguien tan perfeccionista, que no tiene nunca suficiente"

"Personalmente me considero su amigo. Como persona es introvertido. Le cuesta abrirse, pero cuando coge confianza es muy divertido, muy vacilón"

"Nada le molesta más que una derrota. Le recuerdo desolado el día que falló un penalti contra el Chelsea y nos eliminaron de la Champions"

Pots llegir la carta sencera clicant aquí.