S'obre el càsting per un «reality» on es busca el millor amfitrió de Catalunya

Se seleccionaran dotze participants que introduiran els aspectes més rellevants del seu poble o ciutat

La Torre
17 de gener del 2016
Actualitzat el 19 de gener a les 18:07h
Careta del programa Joc d'amfitrions
Careta del programa Joc d'amfitrions

Careta del programa Joc d'amfitrions


Has pensat mai que podries ser el millor amfitrió del teu municipi? Coneixes com ningú la història, el patrimoni cultural, la gent o les maneres de fer de la teva vila? Fas bandera i et sents orgullós de ser del Ripollès, de les Terres de l'Ebre, de Badalona, de Ponent, d'Olot o de Terrassa...? Te'n sents part i ho expliques sense vergonya? Si és així les televisions locals t'ofereixen ben aviat l'oportunitat de demostrar-ho i convertir-te en el millor amfitrió de Catalunya.

Aquesta setmana s'obre el període d'inscripcions per participar dels càstings de 'JOC D'AMFITRIONS'. Un nou 'reality' de les televisions locals en què 12 concursants competiran per erigir-se com el millor representant del seu municipi. A Terrassa, el càsting serà divendres 5 de febrer durant tot el matí (de 10 a 13h) al Mercat de la Independència.

A cada episodi, un dels participants introduirà la resta de concursants en els aspectes més rellevants del seu poble o ciutat. Un bon amfitrió ha de demostrar que domina la història, la geografia i l'anecdotari de la seva vila, però també ha de ser capaç de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin.

És per això que en aquest concurs, l'amfitrió també tindrà el repte de deixar bocabadats la resta de concursants. Per aconseguir-ho, s'haurà d'aliar amb associacions i entitats locals perquè l'ajudin a fer que cada moment de la visita sigui inoblidable. Seran els mateixos concursants els qui decidiran el guanyador d'aquest 'JOC D'AMFITRIONS'.

Prèviament, però, els aspirants a ser el millor amfitrió de Catalunya hauran de superar els càstings que arrenquen la primera setmana de febrer i que estan oberts a una cinquantena de localitats repartides per tot el territori. Un jurat serà l'encarregat de seleccionar els 12 concursants d'aquest 'reality' que es podrà veure a les televisions locals a finals de juny.

'JOC D'AMFITRIONS' permetrà donar a conèixer als teleespectadors de les televisions locals la riquesa cultural i patrimonial del país ja que els concursants representaran llocs tan diversos com les Terres de l'Ebre, la Catalunya Central, les comarques gironines, el Pirineu, Ponent i l'Àrea Metropolitana.

'JOC D'AMFITRIONS' és una producció de La Xarxa de Comunicació Local en col·laboració amb Canal Reus.