​Gent Solidària de Terrassa, guanya el Premi a la Solidaritat

L'organitzat el Gremi de la Construcció del Vallès i està dotat amb 3.000 euros

La Torre
13 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:52h
El passat dimarts 12 de gener els membres del Jurat del Premi a la Solidaritat que atorga, per cinquè any, el Gremi de la Construcció del Vallès es van reunir per fallar a favor d’una de les tretze candidatures presentades aquest any.

El Jurat format per David Garrofé, secretari general de la Cecot; Pau Consola, gerent del restaurant La Trobada (guanyadors de l’edició passada) Toni Palet, president del Gremi de la Construcció del Vallès; Juan Ruiz, vicepresident, Josep Baldó, Ramon Guiu i Ramon Bosch, membres del comitè executiu, aquest últim actuant com a Secretari del Jurat; ha resolt atorgar el Premi a la Solidaritat a l’entitat Gent Solidària de Terrassa, reconeguda per la seva lluita contra la pobresa i l’exclusió.
 
El Premi a la Solidaritat està dotat amb 3.000 euros per projectes socials desenvolupats a la comarca del Vallès i en benefici de col·lectius desafavorits de la pròpia comarca.
 
En els últims onze anys el Gremi de la Construcció del Vallès ha col·laborat amb més de 29.000 euros en projectes socials. Mantenint l’objectiu de retre homenatge i testimoniatge d’admiració a totes aquelles persones o entitats que, d’una manera silenciosa, discreta i desinteressada, realitzen una labor social, el Gremi va decidir posar en marxa el Premi a la Solidaritat.