Els jugadors del Terrassa FC, molt durs amb la directiva

"A parer nostre, les decisions que s'han pres han estat precipitades i d'àmbit extraesportiu. Ens han tret els nostres líders dins (Sergio Montero) i fora del camp (David Pirri), sense tenir present en cap moment l'opinió, el sentiment i la fe de la plantilla", diuen en un comunicat

La Torre
13 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:21h
Els jugadors del Terrassa FC han mostrat la seva disconformitat amb la destitució de l'entrenador David Pirri i del secretari tècnic. La plantilla vermella ha estat dura amb la junta directiva  de l'entitat, i ha emès un comunicat on deixa clar el seu parer.

El president Jordi Cuesta va afirmar: «Pirri marxa pels mal resultats i com toc d'atenció per a la plantilla».

Comunicat

"Volem fer públic el nostre descontent amb les destitucions del nostre cos tècnic liderat per David Pirri, i el nostre company i secretari tècnic Sergio Montero. Creiem que són el millor entrenador i company que podem tenir.

A parer nostre, les decisions que s'han pres han estat precipitades i d'àmbit extraesportiu. Ens han tret els nostres líders dins (Sergio Montero) i fora del camp (David Pirri), sense tenir present en cap moment l'opinió, el sentiment i la fe de la plantilla.

L'equip ha quedat afeblit anímicament i amb la sensació que s'ha trencat una família.

Des d'aquí agraïm públicament al nostre capità i al cos tècnic, haver-nos fet gaudir i aprendre com a nens durant els vuit mesos viscuts, a més de demostrar-nos que per sobre del futbol hi ha les persones".