Terrassa veu dos rècords de Catalunya al XV Trofeu Estils Màsters

Representants egarencs en el Memorial Lloberas
Representants egarencs en el Memorial Lloberas | Foto: CNT
La Torre
13 de gener del 2016

Representants egarencs en el Memorial Lloberas Foto: CNT


El Club Natació Terrassa va acollir diumenge passat el XV Trofeu Estils Màsters-VIII Memorial Joaquim Lloberas, que va comptar amb la participació de 174 nedadors de 32 clubs d’arreu de Catalunya. El club egarenc va aportar-hi un total de 25 representants.

A nivell competitiu, la nota més destacada van ser els dos nous rècords de Catalunya que van establir-se. Carlos Martín, de la UE Horta, va batre el rècord català de 100 m esquena masculins +65 amb un crono d’1.24.65. Al seu torn, Francisca Esteban (CN Atlètic-Barceloneta) va aconseguir una nova plusmarca catalana en 100 m estils femenins +75 amb 2.43.00.

Homenatge a Joaquim Lloberas

Tal com es va instaurar fa set anys, va disputar-se una prova especial de 25m lliures que va aplegar amics i familiars de Joaquim Lloberas, encapçalats per la seva vídua, Teresa Valls, i els seus fills Oriol i Quim. També van prendre-hi part Josep Maria Farrés, Eduard Arruga, Juli Balsebre, Juan Lizarán, Dolors Farré, Dolors Mas i Roser Ponsati. Va ser una forma d’homenatjar i recordar la figura de l’impulsor del trofeu i d’un soci lligat estretament al club durant 50 anys, que va morir l’any 2007. 

Trofeus als clubs amb més inscrits i als nedadors més veterans

El XV Trofeu Estils Màsters-VIII Memorial Joaquim Lloberas va reconèixer amb un trofeu els tres clubs amb més nedadors inscrits, el CN Terrassa (25), el CN Aquamasters (18) i el CN Esplugues (13), així com els nedadors més veterans. En l’apartat femení, la guardonada va ser Roser Ponsati, del CN Barcelona, nascuda el 1930, mentre que, en categoria masculina, el premi va correspondre a Jordi Bassols, del CN Sitges, nascut el 1932.