Equips del CN Terrassa, a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis

12 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:16h

Els jugadors egarencs de frontennis Foto: CNT

L’equip de Primera Categoria i un dels equips de Segona Categoria del Club Natació Terrassa van classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis de Clubs en modalitat preolímpica després de superar la ronda de semifinals celebrada el cap de setmana passat.

L’equip de Primera Categoria va desfer-se del Cerdanyola per 2 a 1 en una eliminatòria ajustadíssima. Ferran Cantariño i Vicenç Sallarès van caure per 2 sets a 1 en el primer partit. Xavi Dalmases i Àlex Navarro van assolir l’empat en vèncer el segon partit per 2 sets a 1. El punt definitiu va arribar de la mà de Pol Dalmases i Dani López, que van adjudicar-se el tercer matx per 2 sets a 1. El rival dels egarencs en la gran final serà el Sant Fost, campió de les dues darreres edicions. En Segona Categoria, l’equip A va derrotar còmodament l’Igualada per 3 a 0. Dani Freijo i Rafa Cumplido i Xavi Amatller i Raúl Merino van resoldre els seus compromisos per 2 sets a 0, mentre que Sergio Garrido i Sergio Jiménez van fer-se amb el triomf per 2 sets a 1.

L’Abrera serà el contrincant dels terrassencs en la final després de batre l’equip B del club en les semis per 3 a 0. Les parelles formades per Miguel Mezcua i Adrià Solano, Sergio Aguilera i Xavi Segura i Ignacio Durán i Carlos Cejas van perdre els enfrontaments respectius. Les finals de la competició tindran lloc als frontons de Bac de Roda el proper cap de setmana. La final de Segona Categoria se celebrarà dissabte a les 12.00, mentre que la final de Primera es desenvoluparà diumenge a les 11.00.