El CAET estrena l'any amb «Una Giornata Particolare»

Clara Segura i Pablo Derqui protagonitzen aquesta història d'Ettore Scola, dirigida per Oriol Broggi

La Torre
15 de gener del 2016
El CAET -Centre d’Arts Escèniques de Terrassa- presenta un dels últims èxits de La Perla 29: Una Giornata Particolare, dirigida per Oriol Broggi.

El proper diumenge dia 17 de gener al Teatre Principal de Terrassa es representarà aquesta obra, adaptació de la conegudíssima pel·lícula d'Ettore Scola protagonitzada per Sophia Loren i Marcello Mastroianni i estrenada l'any 1977. Mentre la família nombrosa de l’Antonietta va a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència del mateix Hitler, ella descobreix al seu veí, un home que viu angoixat pel règim feixista. Es coneixen, parlen i, de sobte, aquesta trobada curta però intensa, li descobrirà que la vida pot tenir moltes contradiccions i anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa.

Una Giornata Particolare, pel·lícula d'Ettore Scola, va pujar als escenaris l'any 1984 amb Anna Lizaran i Josep Maria Flotats interpretant l’Antonietta i en Gabriele. Ara, 31 anys més tard, Oriol Broggi i La Perla 29 presenten la seva adaptació, que es planteja com un duel interpretatiu i que compta amb dos grans actors per encarnar aquesta famosa parella cinematogràfica: Clara Segura i Pablo Derqui. L'actriu Rosa Gàmiz completa el repartiment amb el paper de la portera, a qui no se li escaparà cap detall d'aquesta trobada inesperada.