Exposició antològica de l'artista egarenc Xavier González

La Torre
13 de gener del 2016
Actualitzat el 15 de gener a les 10:29h
L'obra de González, al Centre Cultural
L'obra de González, al Centre Cultural

Obra inacabada, títol d'aquesta pintura


Aquest dijous 14 de gener a dos quarts de vuit del vespre s’inaugura a les sales 3 i 4 del Centre Cultural de Terrassa l’exposició de Xavier González Arnau Vers decurs.

L’acte comptarà amb l’assistència d'Ignasi Cusidó, president de la Fundació Antiga Caixa Terrassa; Xavier González, artista; Albert Mercadé, comissari; i Josep Casanova, director de la galeria d’art Punt d’Art. L'entrada al 'exposició és gratuïta.

Es tracta de la primera exposició antològica dedicada al pintor egarenc que troba en la pintura el llenguatge per expressar les veritats més inefables de l’esperit, i utilitza diferents disciplines humanístiques –la música, el pensament, la poesia– per connectar i enriquir la seva experiència creativa. Amb referències a la filosofia de Nietzche o els textos sagrats de l’Antic Testament, l’obra de Gonzàlez vol transmetre una idea d’esperança en un món sobreexposat al materialisme.

Horaris d'exposició: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció. Es pdorà veure fins al 27 de febrer.