EUiA demana a la Policia de Terrassa que retiri la denúncia contra Sirvent

La formació local recorda a l'alcalde de Terrassa que es va comprometre a debatre sobre el model policial

La Torre
12 de gener del 2016
Després de l'onada de solidaritat que va rebre la setmana passada la regidora de la CUP, Maria Sirvent, i la formació local davant la denúncia de quinze agents de la Policia Municipal de Terrassa, aquest dimarts, EUiA també ha volgut manifestar la seva "solidaritat i suport" amb l'edil i els membres de l'agrupació.

Així mateix, EUiA mostra el seu "rebuig" a la denúncia i desitja que "els agents s'ho repensin i la retirin o que quedi finalment arxivada i no tingui més recorregut". L'agrupació liderada per Ivan Martos també subratlla la seva "ferma defensa dels principis democràtics i de la llibertat d'expressió" i afegeix que "no és acceptable que l'opinió legítima i respectable d'un càrrec públic electe sobre una qüestió d'interès ciutadà pugui ser objecte de denúncia".

Finalment, en el comunicat EUiA recorda a l'alcalde Jordi Ballart que a principis de legislatura es va "comprometre a debatre sobre el model de policia local, per tal de millorar el que calgui i fer-lo més útil a la ciutadania" i en conseqüència li demanen que "lideri aquest debat".