La Torre sorteja entrades per veure el Premi Ciutat de Terrassa de teatre

per La Torre, 18 de gener de 2016 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un any més, torna el Premi Ciutat de Terrassa de teatre a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere de Terrassa. La Torre sortejarà sis entrades dobles cada setmana per poder veure les grans obres de teatre amateur.


Aquest diumenge, tindrà lloc l'obra Red Pontiac, dues patates grillades, a càrrec de la companyia GT del Centre Moral, d'Arenys de Munt.

Sinopsi: La Maite i la Loures, són dues mares granadetes. Superen la quarentena i tenen fills petits. Estan assegudes en un banc d’un parc i es veuen gairebé cada dia. La Maite és policia local i la Lourdes, mestressa de casa. L’una tracta l’Arnau, el nen, a crist. L’altra té cura de l’Armengol amb suavitat (excessiva?). L’una és excèntrica, fogosa. L’altra és tímida, púdica. Però són dues dones que intenten sobreviure al món d’avui amb armes diferents i que ens fan passar una molt bona estona.
Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 15:00 hores.
- Tot seguit, La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu latorre@latorredelpalau.cat.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Arxivat a:
SORTEIG d'entrades
Participació