Matadepera de dol per la mort de Rosa Roca

L'Escola Ginesta retrà homenatge a la seva professora el proper dia 20

La Torre
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:22h

Rosa Roca

La mestra tutora de l’Escola Ginesta Rosa Roca va morir sobtadament aquest passat dissabte 9 de gener com a conseqüència d’una greu malaltia. El seu traspàs ha esta molt sentit per tota la comunitat educativa, de forma molt especial per totes les persones que treballaven amb ella, per l’alumnat i les famílies del sisè nivell de Primària per ser una de les seves tutores.

Rosa Roca havia estat mestra de l’Escola Ginesta des de la seva primera època, ja que es va incorporar al setembre de 1986, i la seva tasca docent, com a tutora d’alumnes, la va exercir a diferents nivells educatius de l’Educació Primària. "Després de tants anys", ha declarat Joan Calvo, director del centre a Matadepera.cat, "han estat moltes les promocions d’alumnes de l’escola que recorden, emocionats, els seu caràcter, la seva estima, la seva responsabilitat i el seu compromís professional i personal". 

L’escola està organitzant un acte d’homenatge a la Rosa que es durà a terme el proper dimecres 20 de gener, a partir de les 17:00 h. al pati d’Educació Infanti. Un homenatge que restarà obert a l’alumnat actual, a les seves famílies i, també, als ex-alumnes de la Rosa, de l’escola i a totes les persones que vulguin participar.