El govern s'ofereix a mediar entre Sirvent i 15 policies

L’alcalde confia que les dues parts arribin a un acord en l'acte de conciliació del dia 22

per La Torre, 8 de gener de 2016 a les 17:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant la demanda presentada a títol personal per un grup d’agents de la Policia Municipal contra la regidora de la CUP a l’Ajuntament de Terrassa per presumptes injúries i calúmnies, el Govern municipal es posa a disposició de les dues parts per mediar en el conflicte.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha manifestat que “espero que el dia 22”, quan hi haurà l’acte de conciliació al Jutjat, “les dues parts arribin a un acord”. Així com l’equip de Govern defensa l’honorabilitat de tots els treballadors i treballadores municipals i els ha de protegir de presumptes atacs, també dóna suport a la llibertat d’expressió sempre que s’exerceixi des del més absolut respecte.


L’alcalde afirma que “els valors que estan en joc són la llibertat d’expressió, el respecte i l’honor dels treballadors i treballadores, i són valors que hem de defensar per tots els mitjans possibles”.

Donat que en aquest cas la defensa d’aquests valors entra en conflicte, el Govern ha decidit demanar a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa que elabori un dictamen per poder procedir de la manera més equànime possible. Des del Govern se subratlla que la demanda l’ha presentat una quinzena d’agents a títol personal, que en cap cas representen el cos de seguretat ni l’Ajuntament. Així mateix, la demanda no interfereix en cap mesura en la redacció del nou Pla Director de la Policia Municipal que l’equip de Govern està ultimant.

 

Participació