la Caixa destina 22.570 euros a l'Heura de Terrassa

La Fundació ha dissenyat el projecte d'itineraris d'inserció laboral mitjançant el treball amb suport projecte que té com a finalitat facilitar la integració laboral de persones amb discapacitat,

La Torre
09 de gener del 2016
L’Obra Social la Caixa ha destinat 22.750 euros la Fundació Privada l'Heura del Vallès de Terrassa per a la consecució del projecte Itineraris d’inserció laboral mitjançant el treball amb suport.

El projecte té com a finalitat facilitar la integració laboral de persones amb discapacitat, desenvolupant actuacions de recerca, adaptació, seguiment per la consolidació, manteniment i millora de llocs Aquesta aportació correspon a la quarta convocatòria 2015 del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social la Caixa i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d’euros a les set convocatòries en què es diversifica.

L’objectiu del programa és millorar l’ocupació i oferir oportunitats de feina al col·lectius en situació de vulnerabilitat social. Totes aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen a favor d’aquests col·lectius en risc d’exclusió poden optar a aquest programa.

La selecció dels projectes s’ha realitzat a partir de criteris d’avaluació que han tingut en compte aspectes com la complementarietat amb els recursos existents en el territori; el suport de l’Administració i la col·laboració efectiva entre les entitats a través del partenariat; la participació dels destinataris; el voluntariat i la implicació de la comunitat on es desenvolupen.