El CN Terrassa organitza el Memorial Joaquim Lloberas

Comptarà amb la participació de 172 nedadors de 32 clubs d’arreu de Catalunya

La Torre
08 de gener del 2016
El Club Natació Terrassa acollirà diumenge a partir de les 9.30 hores el XV Trofeu Estils Màsters-VIII Memorial Joaquim Lloberas, que comptarà amb la participació de 172 nedadors de 32 clubs d’arreu de Catalunya.

El Natació aportarà un total de 30 representants. Tal com es va instaurar fa set anys, es disputarà una prova especial de 25 m lliures que aplegarà amics i familiars de Joaquim Lloberas. Serà una forma d’homenatjar i recordar la figura de l’impulsor del trofeu i d’un soci lligat estretament al club durant 50 anys, que va morir l’any 2007.

Aquesta competició tracta de fomentar la iniciació a la natació màsters mitjançant la inclusió en el programa de proves de 25 metres de cada estil, fet gens habitual en altres trofeus d’aquesta mena i que propicia que hi prenguin part persones no habituades a practicar aquest esport.

A més, es nedaran 100 metres de cada estil, els 100 i 200 m estils i els relleus 4x50 m lliures i 4x50 m estils mixtes. La categoria premàster, de 20 a 25 anys, aplega els participants més joves. A partir d’aquí, les categories agrupen els nedadors en intervals de 5 anys: de 25 a 30, de 30 a 35 i així successivament, sempre que s’hagi inscrit algun participant de les edats corresponents. Al final del matí, es lliuraran trofeus als tres clubs que hagin aportat més participants, així com al nedador i la nedadora més veterans.