Carmen Aguilar lliura la recaptació del festival benèfic a Prodis

El guanyador de la panera ha volgut cedir-la el seu valor a la fundació i sumar-ho a la recaptació

La Torre
08 de gener del 2016
Carmen Aguilar, coneguda activista social del barri de Ca n’Anglada, farà demà a la tarda el lliurament de la recaptació aconseguida en el tradicional festival benèfic que organitza cada any, enguany celebrat al Teatre Principal el passat 29 de novembre. Més de 12.000 euros és la quantitat que s’han recollit per a Prodis, tant arrel del festival com de la campanya celebrada durant les festes de nadal de sorteig d’una panera amb productes de tot tipus al barri de Ca n’Anglada.

La panera, que es va organitzar amb la col·laboració dels comerciants del barri de Ca n’Anglada, estava farcida de grans regals i productes de tot tipus.

El guanyador d’aquesta ha volgut cedir també a la Fundació el seu valor i sumar-ho a la recaptació del festival.

L’acte de lliurament se celebrarà demà divendres dia 8 a les cinc de la tarda a un establiment de la plaça de Ca n’Anglada. Al lliurament hi assistirà la mateixa Carmen Aguilar, acompanyada per representants de l’Associació de Veïns del Barri de Ca n’Anglada, l’Associació de Comerciants del barri, així com de les entitats de Gent Gran. Per part de Prodis, hi assistiran els seu màxims responsables de direcció, patronat, així com la seva presidenta Maise Balcells.