Les noves tendèncias de la moda, en fotografies a Terrassa

Francesc Iñíguez presenta unes imatges plenes de color, textures, volums i formes

La Torre
07 de gener del 2016
Fashion Photography és una exposició fotogràfica que vol reflectir l'actualidad del món de la moda, des de la mirada de l'autor, amb unes imatges plenes de color, textures, volums i formes. L'autor n'és Francesc Iñíguez i es podrà veure fins el 6 de febrer al Centre Cultural Terrassa, de dilluns a dissabte.

La mostra té dues seccions ben diferenciades: La primera vol mostrar al públic les tendèncias de la moda tardor/hivern 2015-2016 i primavera/estiu 2016 amb fotografies de desfilades de la 080 Barcelona Fashion (Custo Barcelona, Desigual, TCN, Txell Miras, Celia Vela, Brain&Beast, Edgar Carrascal, Sita Murt, Torras, Bóboli, Pablo Erroz, Josep Abril, Lebor Gabala, Who, Miriam Ponsa, Isometric, Aldomartins, Escorpion, Punto Blanco y Blame Label).

La segona és una mostra del treball de l'autor en fotografia de moda, realitzada en l'estudi fotogràfic i en localitzacions exteriors, aplicant el seu estil personal, traballant llums i ombres, amb una edició digital molt elaborada que permet crear un bon impacte visual.