Tercer lloc de l'aleví del CNT a la waterpolo Turbo Christmas Cup

El conjunt d'Àlex Oses derrota el CN Molins de Rei en el matx per la tercera i quarta plaça (9-3)

Aleví del CNT a la waterpolo Turbo Christmas Cup
Aleví del CNT a la waterpolo Turbo Christmas Cup | CNT
La Torre
05 de gener del 2016

L’aleví masculí del Club Natació Terrassa va obtenir una magnífica tercera posició en la cinquena edició de la Waterpolo Turbo Christmas Cup que va celebrar-se del 27 al 29 de desembre a les instal·lacions del CN Sabadell.

L’equip entrenat per Àlex Oses va classificar-se per als quarts de final com a segon classificat del grup B amb un total de vuit punts i un balanç de quatre victòries i una derrota. El Natació va debutar amb una derrota ajustada contra la UE Horta per 4 a 5. Posteriorment, va batre el CN Martorell (6-5), l’AE Santa Eulàlia (6-3), el WP Club Gymnopolis Soller (11-0) i el CN Sabadell (7-2).

El CN Terrassa va creuar-se en quarts de final amb el primer classificat del grup A, el CN Atlètic-Barceloneta, al qual va superar per 5 a 4. El Club Askartza va deixar els d’Àlex Oses fora de la lluita pel títol en imposar-se en semifinals per 2 a 3. Els egarencs, no obstant, van refer-se a la perfecció d’aquest revés i van adjudicar-se la medalla de bronze en derrotar el CN Molins de Rei en un partit esplèndid per un clar 9 a 3.

L’aleví masculí que ha aconseguit aquest èxit està integrat per Conrad Conesa, Pau Diestre, Ramon Descalzi, Mario Martín, Iker López, Biel Sabadell, Arnau Gràcia, David Ferrer, Pol Ordoño, Adrià Moreno, Aleix Pàmies i Gerard Fernández.