Moren a trets dos homes a l'interior d'un pis de Terrassa

Eren originaris de l'est d'Europa i al pis hi havia tres persones més que resultat il·lesos | Els Mossos interroguen els testimonis mentre es busca una persona com a presumpta autora del tiroteig

Mossos d'Esquadra han acordonat el carrer Nàpols de Terrassa
Mossos d'Esquadra han acordonat el carrer Nàpols de Terrassa | Foto: Cristóbal Castro
La Torre
04 de gener del 2016
Actualitzat el 05 de gener a les 16:00h

Els Mossos d'Esquadra s'ocupen de la investigació Foto: Cristóbal Castro


Dues persones han mort en un tiroteig en l'interior d'un pis del carrer Nàpols, número 6, de Terrassa, al barri de Roc Blanc, han confirmat fonts policials a La Torre. Els trets s'haurien produït pels voltants de les sis de la tarda d'aquest dilluns en aquesta part del barri, a tocar de Can Trias i coneguda antigament com a Islas Perdidas.

Els dos morts són originaris de l'est d'Europa, en concret, serien georgians. A l'habitatge hi havia tres persones més que s'han pogut escapar de les bales. Fonts policials han confirmat a La Torre que cap d'ells ha resultat ferit gràcies a saltar pel balcó del primer pis de la façana que dóna al carrer Nàpols. Els Mossos els interroguen com a presumptes testimonis -i a les quatre de la matinada van quedar detingudes-. També s'ha confirmat que les morts han estat causades per una arma de foc -que haurien impactat en el cap- i que les dues víctimes són homes. Així mateix, tot apunta que el motiu del crim podria estar relacionat amb algun tipus de venjança.

Una veïna de l'immoble va escoltar que trucaven a la porta del pis i que obrien la porta i que algú entrava dins. Després, es va produir una discussió forta i uns trets, per la qual cosa va trucar a la Policia. Quan van arribar els Mossos, ningú obria i van tirar la porta a terra, i llavors van veure els dos finats. 

Sembla que només hi ha un autor, conegut pel grup, que ha aconseguit fugir del lloc per la mateixa porta d'ácces a l'habitatge abans que arribés la policia. La Unitat d'Investigació de la Regió Policia Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra han tallat el carrer i han acordonat la zona mentre continua la investigació. A les nou de la nit, ha arribat al lloc la comitiva judicial i s'ha procedit a l'aixecament dels cadàvers. El jutge ha decretat el secret de les actuacions.

Fonts no oficials manifesten que un dels dos morts vivia des de feia més de 5 anys al barri amb la dona i la filla, les quals en el moment dels fets estarien fora de Terrassa, presumiblement de vacances al seu país d'origen. D'altra banda, veïns del carrer Sicília han explicat a aquest mitjà que han vist des d'un balcó com dos policies sortien corrent cap a un descampat buscant alguna cosa dins dels contenidors.

Així mateix, Mossos han instal·lat controls a les carreteres d'accés i sortida a la ciutat a la recerca del presumpte autor del tiroteig. Aquest dimarts, els controls policials continuaven presents a les principals vies de Terrassa. La mort de les dues persones en un pis de Roc Blanc és el primer homicidi que s'ha produït a Catalunya al 2016.

Al padró municipal consta que aquest primer pis del carrer Nàpols, 6, està buit.
 

Mossos d'Esquadra han acordonat el carrer Nàpols de Terrassa Foto: La Torre

 

Curiosos i mitjans de comunicació en el lloc del tiroteig Foto: Cristóbal Castro