Els alumnes de l'escola Fàtima lliuren les cartes al patge Xiu-Xiu

Els alumnes de l'escola d'educació especial amb el patge i els seus ajudats
Els alumnes de l'escola d'educació especial amb el patge i els seus ajudats | Foto: Aj. Terrassa
La Torre
05 de gener del 2016

Els alumnes de l'escola d'educació especial amb el patge i els seus ajudats Foto: Aj. Terrassa


La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha acompanyat un grup format per 11 alumnes de l’escola municipal d’educació especial Fatima que, juntament amb personal de l’escola i familiars, han anat als estudis de Canal Terrassa Vallès per a lliurar la carta al patge Xiu-Xiu.

Aquest és el primer cop que un centre d’educació especial de la ciutat organitza una sortida per a veure el patge Xiu-Xiu. Enguany els quatre centres de la ciutat han acordat amb el Centre Cultural El Social i la Societat Municipal de Comunicació que, cada any, una de les quatre escoles participarà a la tradicional visita del Xiu-Xiu als estudis de Canal Terrassa Vallès. Aquesta és una de les cites habituals del popular patge durant el seu pas de la ciutat.

Cada any, unes 150 persones, entre infants i familiars, accedeixen als estudis de la televisió municipal per a lliurar la carta al patge davant les càmeres, i posteriorment s’emet un programa especial amb aquestes imatges. Amb aquesta activitat, els centres d’educació especial de la ciutat i les famílies dels alumnes volen dur a terme una acció integradora i de foment de la convivència.