Cavalcada de Reis a Terrassa sense barreres

Hi haurà un intèrpret de llenguatge de signes a l’escenari del Raval durant la cerimònia de recepció d

La Torre
04 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:06h
Com ja es ve fent els darrers anys, l’organització de la Cavalcada de Reis de Terrassa ha tingut especialment en compte el col·lectiu de persones amb discapacitat, perquè puguin seguir la Cavalcada amb tota normalitat.

Així, hi haurà un espai amb bona visibilitat reservat per a persones amb discapacitat i els seus acompanyants a la mitjana del passeig del Vint-i-dos de Juliol, abans de la carretera de Rellinars, a l’alçada de la gasolinera.

D’altra banda hi haurà un intèrpret de llenguatge de signes a l’escenari del Raval durant la cerimònia de recepció dels Reis i enguany, per primer cop, es reservarà un lloc al Raval de Montserrat, al costat del pessebre, per a persones amb discapacitat auditiva amb l’objectiu que puguin seguir sense interferències la interpretació en llenguatge de signes d’aquest acte.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local, rebrà Ses Majestats a l’escenari del Raval de Montserrat i lliurarà de manera simbòlica al Rei Blanc la vara de la ciutat. Un cop acabat el castell de focs, l’alcalde convidarà els Reis i el patge Xiu-Xiu a entrar a l’Ajuntament, on també els rebran la resta de membres del Consistori, i es donarà per acabada la celebració.