1 de 10

El trenet de Vallparadís torna a circular

Malgrat que el circuit encara no està totalment enllestit, el Club Ferroviari de Terrassa ha decidit que aquest diumenge ja es reprenguin els viatges pel Parc

per La Torre, 2 de gener de 2016 a les 15:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els trens tornaran a circular pel circuit de Vallparadís Foto: Lluïsa Tarrida


El Club Ferroviari de Terrassa ha emès un comunicat en què informa que les obres de renovació integral de la plataforma de via es troben en un estadi prou avançat per tal que finalment es puguin reprendre les circulacions ferroviàries al Ferrocarril de Vallparadís.


Així doncs, aquest diumenge dia 3 de gener del 2016 es reprendran les circulacions al Ferrocarril de Vallparadís, tot i que el circuit encara no està completament enllestit. L'horari de circulacions serà l'habitual, és a dir, els diumenges des de les 11h fins a les 13.30 del migdia.

La reforma ha consistit en la substitució total del llit de la via o balast, la substitució dels carrils i travesses malmeses i el sanejament i protecció amb pintura antioxidant de tota la via. Ara s'està acabant de fer l'alineació i anivellament de la via.


Aquestes obres les ha dut a terme el Club Ferroviari de Terrassa, que s'ha ocupat també dels detalls tècnics, junt amb la col·laboració dels serveis de Gestió de l'Espai Públic de l'Ajuntament de Terrassa i també la d'alumnes de l'Escola L'Heura en el seu grau PIP de mecànica i electricitat.
Participació