Roben una furgoneta a Caldes i són enxampats a Terrassa per un altre furt

Un veí del carrer Fiñana va fer saltar l'alarma quan va veure tres individus al costat d'un camíó

La Torre
02 de gener del 2016
Un veí del carrer Fiñana va alertar la policia la matinada del passat dijous perquè observava tres persones al costat d'un camió amb actitud sospitosa. Li semblava que estaven intentant manipular el dipòsit per robar-ne la benzina. Unitats de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc i en arribar van captar els tres individus que al veure'ls havien començat a córrer. 

Les dotacions però els van aconseguir interceptar després d'una persecució. Els agents van localitzar una furgoneta amb el clàuxor forçat i que estava registrada a Caldes de Montbui. El titular va manifestar que residia en aquest municipi i que el seu vehicle hauria d'estar aparcat a casa seva. Els agents van sol·licitar el servei d'Egarvia per tal que la traslladessin a prefectura. Pel que fa al camió que estaven manipulant, finalment van trobar indicis de forçament en la bateria i els cables per fora.

La policia va procedir a detenir els tres individus per un delicte de robatori d'ús de vehicles i un delicte lleu de furt. A  més, a un d'ells se li va trobar 1,2 grams d'haixis a sobre. La persona que havia avisat les dotacions va manifestar que passria per comissaria a declarar voluntàriament.