Es renoven 20 jocs infantils als parcs per fer-los inclusius

Els jocs als quals substitueixen els nous elements s'han canviat perquè no complien amb la normativa vigent o bé perquè es trobaven en mal estat

La Torre
01 de gener del 2016
Actualitzat el 10 de gener a les 22:40h
L’Ajuntament ha instal·lat 24 elements de joc infantil a 16 parcs infantils de la ciutat que substitueixen a d’altres que havien estat retirats. Els espais d’esbarjo renovats es troben distribuïts per 14 barris a quatre districtes de la ciutat. Els parcs escollits responen a un criteri de prioritat de les necessitats de cada espai i estan distribuïts per tota la ciutat. La campanya de substitució va començar el passat 23 de desembre i finalitza aquest dijous, dia 31.

L'actuació de renovació ha permès igualment millorar aquests elements de joc, ja que han estat substituïts per d’altres més inclusius. Concretament, vuit dels nous elements de joc infantil tenen amb respatller i estan dissenyats de manera que siguin adequats per a infants amb mobilitat reduïda. Altres vuit són jocs dels considerats “col·laboratius”, és a dir, que han estat pensats per a millorar la sociabilitat i la interacció dels nens i les nenes al mateix temps que juguen.

Els jocs als quals substitueixen els nous elements s’han canviat perquè no complien amb la normativa vigent o bé perquè es trobaven en mal estat. L’actuació ha estat encarregada a l’empresa Juegos Kompan, SA, i compta amb un pressupost de 16.068,75 euros (IVA inclòs).