Viladecavalls vol evitar deixalles als polígons industrials

L'Ajuntament considera que "cuidar l'estètica molt important donat què és la primera imatge que s'endú una empresa que es planteja establir-se"

S'han instal·lat diverses papereres als carrers dels polígons
S'han instal·lat diverses papereres als carrers dels polígons | Foto: A.V.
La Torre
30 de desembre del 2016
Actualitzat el 05 de gener del 2016 a la 13:55h

S'han instal·lat diverses papereres als carrers dels polígons Foto: Aj. Viladecavalls

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Viladecavalls ha procedit durant les darreres setmanes a la instal·lació de noves papereres al carrer de la Ciència del Polígon Can Mitjans.

Aquesta mesura s’ha efectuat per tal d’evitar deixalles i millorar l’estat de conservació i ordre del polígon. Segons l'equip de govern es considera que "cuidar l'estètica de les zones industrials és molt important donat què és la primera imatge que s'endú una empresa que es planteja establir-se al nostre municipi, alhora que hem d’ajudar a les empreses que actualment desenvolupen alguna activitat perquè puguin continuar treballant en les millors condicions possibles". 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant per incentivar la millora dels polígons industrials del municipi i així contribuir a fomentar la seva promoció i generació d’activitat econòmica.