Horst Wein, precursor del futbol-7, visita l'EF Manu Lanzarote

La Torre
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:41h
Wein envoltat de monitors i responsables de l'escola
Wein envoltat de monitors i responsables de l'escola | Foto: EF Manu Lanzarote

Aquest dimarts, l'Escola de Futbol Manu Lanzarote, ha rebut la visita d'Horst Wein, el precursor de la introducció del futbol-7 en la base del futbol, fet que va fer revolucionar els inicis de la practica esportiva d'aquest conegut esport, al igual que fa anys ho va aconseguir amb l'hockey, quan es van començar a practicar a la base els partits a cinc jugadors per equip i posteriorment a tres entre els més petits. 

L'alemany, autor de més de 30 llibres esportius i diversos articles, va destacar en l'hockey herba sent 40 cops internacional per el seu país, sent el director del torneig d'hockey en els Jocs Olímpics de Munich el 1972, ampliant més tard el seu camp de treball esportiu al futbol.

En aquest cas, Wein ha visitat les instal·lacions de Sant Llorenç, lloc on realitza actualment les seves activitats l'Escola de Futbol Manu Lanzarote i on aquesta setmana s'està fent unes jornades de tecnificació en futbol femení, tant per les noies de l'Escola com per altres participants externes. Les jornades han sobrepassat les 35 participants els dos primers dies, i compta amb la organització de Marc Cabestany, responsable esportiu i d'Ezequiel Segura, responsable global del club egarenc.