Vetlla de pregària per a la Pau a Terrassa

Justícia i Pau organitza per 28è cop aquesta jornada

per La Torre , 29 de desembre de 2015 a les 12:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Justícia i Pau de l'Arxiprestat de Terrassa organitza la vint-i-vuiteva edició consecutiva de la Vetlla de Pregària per la Pau, amb la participació del Consell Interreligiís . Tindrà lloc aquest divendres, dia 1, a l'església de Sant Pere, a les vuit del vespre. La primera es va fer l’any 1989 a l’ermita de Sant Cristòfor de Ca n’Anglada. Acabarà amb un Concert d’orgue a càrrec de Jordi Figueras i el passi d’un audiovisual sobre la pau. 

"El Papa Francesc demana gestos concrets i actes de valentia envers les persones més fràgils de la societat, ho demana a cada home, a cada dona, a cada família, poble o nació i també als responsables dels governs i de les religions de tot el món.  Cal promoure una cultura de solidaritat i de misericòrdia que porti a superar la indiferència. La Pau és un do de Déu i una obra dels homes, els quals són cridats ha portar-la a la pràctica. El Papa clama contra la globalització de la indiferència i ens encoratja a no perdre mai l’esperança. Acaba amb tres peticions concretes: Treballar per acabar amb  les guerres, gestionar el deute extern dels països pobres de forma sostenible i superar les dictadures ideològiques que posen en qüestió els valors de molts pobles i el dret a la vida de tothom". 

 

 

Participació