UGO afirma que l'edifici del Progrés d'Ullastrell incompleix la normativa

L'agrupació municipal alerta que en la remodelació de l'equipament se li detecten mancances importants com "una sortida d'emergència"

La Torre
29 de desembre del 2016
Ullastrell Grup d'Opinió ha denunciat a través d'una circular un "cas molt clar d'incompliment de les normatives per part de l'Ajuntament d'Ullastrell". La formació municipal, amb un regidor al Consistori, alerta que "després de fer una visita de la reforma de l'edifici del Progrés i consultar amb un tècnic aparellador, hem detectat diverses actuacions que no s'ajusten a les normatives que regulen aquests equipaments".

L'agrupació diu que està a l'espera de rebre "els preceptius informes tècnics" que demostrarien aquests incompliments, i avança, com a exemple, que "no existeix sortida d'emergència, no hi ha serveis públics i algunes rampes no compleixen els paràmetres establerts i per tant es dificulta l'accés a persones amb discapacitat".

UGO aprofita aquesta circumstància per carregar contra l'equip de govern afirmant que "no sembla coherent que el mateix Ajuntament que posa multes de 200 euros als veïns per aparcar malament, sigui el primer en no complir amb la llei. Aquest és l'exemple que ens donen els nostres governants? A ells, qui els multarà?"