Circ Circular al Centre Cultural Terrassa

El públic podrà seure i admirar la proesa dels artistes des de tots els angles

La Torre
28 de desembre del 2016
Per cinquè any consecutiu l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70 presenta el Circ de l’Any, una proposta creativa i diferent per a tots els públics i que combina diferents especialitats de circ: acrobàcies, diàbolos, clown, etc. Tot això i més, en un format 360 graus.

El públic podrà seure i admirar la proesa dels artistes des de tots els angles. L’espectaclle, batejat amb el nom de Dit i fet, és una producció nascuda del procés creatiu que ha tingut lloc durant una setmana al Centre d'Arts del Circ Rogelio Rivel de Barcelona.

Durant aquest període, sis artistes han investigat sobre la relació dels missatges succeïts en la diversitat de llenguatges de circ. Es faran dues sessions: el dissabte 2 de gener i el diumenge 3 de gener, a les set.

Tub d’Assaig 7.70, organitzadora i productora d’aquesta cita anual, va ser llorejada en l’edició 2013 dels Premis Zirkòlika amb el Millor projecte per a la projecció del circ per la "perseverança a tirar endavant projectes a Terrassa".

Fitxa artística i tècnica
Direcció i mestre de cerimònies: Pau Portabella
Straps i acrobàcia: Marc Hidalgo
Bicicleta acrobàtica, quadrant rus, màstil i equilibris acrobàtics: Yldor Llach i Pauline Achete Diàbolos: Dídac Gelabert
Tècnics: Sara Chus i Juan Carlos Carozo
Ull extern, producció i coordinació: Enric Petit.
Producció i organització: Associació de circ Tub d’Assaig 7.70

Dia i lloc: 2 i 3 de gener 19h · Centre Cultural Terrassa · Rambla d’Ègara, 340
Preu: 8 euros. [Pack Familiar 24euros]